måndag 16 december 2013

fucks with the name that you say my name

Har haft den här låten på repeat så jävla länge nu

1+1

BDAY 14/12/13

Firade min 20årsdag i lördags med mina närmsta tjejkompisar (och två oinbjudna gäster). Hade den bästa kvällen på länge! Är så lyckligt lottad med mina vänner.





dear lord come save me the devil's working hard

Ibland när jag tar en cigg på tänker jag vafan röker jag för? Jag vet att det är farligt och jag vet allt det negativa med att röka. Men jag gör det ändå? Men om det dödar mig så är det meningen. Borde egentligen inte överlämna allt åt ödet men jag gör det ändå. Igår var jag sekunder från att krocka och ha en bil köra rakt in på den sidan av bilen jag satt i. Jag såg olyckan framför mig, allt blev tyst och jag bara stirrade fram och tryckte lite extra hårt på handtaget som jag annars alltid håller i slappt. Lutade mig bak och bara såg olyckan framför mig, hörde inte ens musiken som spelades lite för högt? Hur sjukt är inte det? Att jag bara accepterade det faktum att jag antingen kommer dö eller få jävligt svåra skador? Jag såg allt det framför mig men satt ändå knäpptyst och bara accepterade det. Men som tur var så gjorde min kompis en sväng som förmodligen räddade mitt liv. Satt och tänkte på det när jag kom hem sen, hur fan kan jag bara acceptera att "nu händer det, det är meningen så jag ska bara sitta här och låta det hända". Jag borde inte vara ute så sent på kvällarna när jag förra vintern blev förföljd av en man som gång på gång försökte få mig att stanna genom att ta hårt tag om min arm. Men jag sitter ute och kedjeröker tills det blir svart ute ändå. Vad håller jag på med? Livet är för kort för att vara rädd för allt men det känns som att man serverar döden på ett silverfat när man tänker "aja vadfan är det meningen att detta ska hända så får jag acceptera det". Man måste ju ändå vara rädd om sig själv och inte sätta sig i en bil när föraren inte har körkort? Att inte gå hem ensam om nätterna när man vet vilka sjuka människor det finns? Att ta en cigg i munnen när vi vet hur många liv det har tagit? Vet inte vad jag vill komma fram till med detta inlägg men behövde bara skriva av mig.

onsdag 4 december 2013

Jag har en själ

Jag har glömt berätta att jag went bananaz och färgade håret rött/orange! Behövde en förändring.

ÄLSKADE jason,

ditt tal fick mitt hjärta att värka. Forrealz. Vi behöver mer människor som dig.


söndag 27 oktober 2013

http://www.devote.se/articles/kroenikor/det-saegs-att-hjaertat-doer-naer-man-vaexer-upp_43-3012.htm

”Det sägs att hjärtat dör när man växer upp. Att allt det som brunnit och bultat och ångat sakta slocknar och tillslut inte finns mer. Stryps av ett förnuft och ett samhälle som säger att man inte kan.” svarade jag tillslut och skymtade i ögonvrån hur han vred på huvudet.
   Jag visste vad han tänkte. Att det kanske är det de ser när de ler mot oss, lite sådär försiktigt när ena mungipan glider upp något högre än den andra. Glöden. Gnistan. Den som de också hade en gång i tiden. Kanske ler de inte fullt ut för att de vet att den också kommer att slockna en dag. För plötsligt skulle verkligheten knacka på dörren och där stod man, rädd och oerfaren, och kallades vuxen och som över en natt förväntades man kunna allt det som vuxna kunde.
Han suckade djupt.  
”Ja, man inser ju nu att allt det som varit lugnt och tryggt innan egentligen är lika ostabilt och osäkert som oss.”
Jag nickade instämmande. Den kunde visst vara ganska otrevlig ibland den där verkligheten. Det hade man ju fått höra av alla de som blivit manglade och sönderslag

PEACE

Det är så skönt att bara ta en promenad i skogen. speciellt med lost in the world på högsta volym. det är så jävla skönt, speciellt när man behöver rensa tankarna!

tisdag 22 oktober 2013

ganska sorligt att det var massa skratt när denna scen var. Tycker att den är rätt sorlig. "because there are things inside of me that I need to kill" damn charlie

tumblr pics





alla bilder är från tumblr (http://saraonyourmind.tumblr.com/). Känner att min garderob behöver en fet uppdatering! Jag är en sån människa som behöver förändringar. Haven't had that in a while

"Du vet när hon var med mig var hon fri. Det var mycket kärlek"

very very cute quote i heard in the hood. Satt och vänta på bussen då jag hörde detta. Tyckte det var väldigt gulligt. (sorligt också för den delen)

really need these. asap

fredag 18 oktober 2013

I got dreams bigger than your whole team

Har hittat mina drömutbildning och jag är så jävla rädd samtidigt som jag är så fucking glad. HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!!

måndag 19 augusti 2013

life goes on

Jag behöver en mentor i livet. Någon som visar mig "rätt väg", ett litet tag bara? Just nu känns allt verkligen hopplöst. Antingen är allt så-jävla-bra eller så är allt bara skitdåligt. Det finns inget mittemellan hos mig. Det är ganska sorgligt faktiskt. Men det blir väl bra snart.


HJÄLTAR MOT SIN VILJA

torsdag 15 augusti 2013

onsdag 14 augusti 2013

PARTY NEXT DOOR

Även om jag inte är Drakes största fan så älskar jag fan honom för att han nu har signat denna snubbe.. Mitt senaste beroende: Party Next Door. Från Toronto såklart.